Szabaduljon meg a fugán éktelenkedő makacs foltoktól!

„Fuga-korrektor” a makulátlan fürdőszobáért

Zavarja a szemét a fugába belerondító pöttyök, színeltérések?

Mivel tudja gyorsan és egyszerűen eltüntetni a fürdőszobája szépségét elcsúfító foltokat? 

kuchnia-kawa-facet.jpgMég a legmakulátlanabb fürdőszobában, konyhában is előfordulhatnak apróbb szépséghibák, például foltosodás vagy színbeli eltérés, ami megtöri az összhangot, és kifejezetten idegesítő lehet. 

Az idő vasfoga, a tisztítószerek, a penész…nem múlnak el nyomtalanul. 

És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy az évek során a rendszeres és gondos takarítás ellenére is előfordul, hogy megváltozik, megkopik a fuga színe, a takarítószerek foltokat hagynak rajtuk. A nedves és nem megfelelően szellőző helyiségeknél különösen gyakran tapasztalható a penészedés problémája, még ha csak a fugacsíkokban is, amelynek eltűntetése ráadásul speciális vegyszereket is igényel. De nem reménytelen a helyzet, és még mesteremberre sincs feltétlenül szükség! 

fuga-fresca.jpgHogyan likvidálja ezeket a szemet szúró hibákat? 

  Miután alaposan megtisztította a fugákat, jöhet a szépészeti beavatkozás, amivel tán még szebbé is teheti burkolt felületeit, mint amilyenek újkorukban voltak. 

A fugák házilagos felújítása, és az újonnan burkolt falak, padlók kisebb hibáinak eltűntetésére kitűnő eszköz a Fuga Fresca fugakezelő festék. Ezzel az anyaggal szakember bevonása nélkül is elvégezheti a szükséges javításokat, elfedheti a foltokat, színeltéréseket.
A 26 színben kapható festék lehetővé teszi, hogy hangulatában is megváltoztassa fürdőszobáját, konyháját, és újjávarázsolja megkopott fugáját.
 

image-fal-025.jpgA szivacsfejjel ellátott műanyag tubussal rövid idő alatt átkenheti a padló- és falburkolat fugáit. Vegye figyelembe, hogy csak akkor lesz eredményes a munkája, ha a fuga eredeti színével megegyező, vagy annál sötétebb tónusú festéket használ. Ha mégis világosítani szeretné a fugákat, legalább háromszor-négyszer ismételje meg a műveletet. 

Kizárólag tökéletesen megszilárdult, száraz felületen használja a fugakezelőt, és csak olyan falrészeket, amelyek nincsenek kitéve állandó nedvességnek, azaz ne alkalmazza például medencékben. 

 

Tudjon meg többet a Mapei fuga felújítójáról, és kérjen szaktanácsot kollégáinktól: 06-40-4MAPEI (06-40-462-734).