Hogyan tegye még ragyogóbbá és tartósabbá gyönyörű burkolatát?

fugazo1.jpg

Útmutató fugázókhoz: mikor melyiket válassza?

Fürdőszobák, konyhák, nappalik, teraszok, medencék burkolatainak dísze a fuga. Ahhoz, hogy burkolata teljes pompájában ragyogjon, központi szerepet tölt be a fugák színe, mérete. A fugázók ugyanakkor nem csak szépek, hanem fontos használati szerepük is van. A
jól megválasztott fugázó megóvhatja fürdőszobáját a penészedéstől, és kitöltheti vele a nagyon keskeny, vagy nagyon széles, sőt változó vastagságú fugahézagokat.

 

A KERACOLOR FF FLEX Mapei fugázóval költségkímélően végigfugázhatja otthona
valamennyi burkolatát.

Ez a termék víztaszító tulajdonsága miatt alkalmas fürdőszobába és konyha pult feletti falra is, de alkalmazható nappaliba, teraszra, előszobába, falra és padlóra egyaránt. Bármilyen burkolathoz megtalálja a színben hozzá passzolót, mert 26 színben kapható, és 6 mm-es fugaszélességig használható.
Amennyiben ennél szélesebb a fugahézag, akkor válassza inkább a KERACOLOR GG-t, amely ugyancsak 26 gyönyörű színben áll rendelkezésre.

zuhanyzono.jpgHa viszont attól retteg, hogy a fürdőszobájában felüti fejét a visszataszító penész?

Ha tart az egészségére is veszélyt jelentő penészesedéstől, úgy a vízlepergető és penészedésgátló ULTRACOLOR PLUS-t ajánljuk, amellyel hatékonyan megakadályozhatja a csúnya foltok megjelenését.
Keskenyebb és szélesebb, sőt változó vastagságú fugahézagokat is kitölthetünk vele , és 26 ragyogó színből választhat. Szintén ULTRACOLOR PLUS-t ajánlatos használni otthona bármely helyiségében, ha sietős a munka, s már nagyon szeretné belakni házát, lakását.

Hogyan őrizheti meg terasza szépségét hosszú távon?

Kültéri teraszok esetén ugyancsak jó szolgálatot tesz az ULTRACOLOR PLUS. Például nyári meleg idején a hajnalban tömített fugákat már nem veszélyezteti a későbbi nagy forróság, ha az ULTRACOLOR PLUS-t alkalmazta. Így évszaktól függetlenül bármikor nyugodtan gyönyörködhet terasza szépségében, és élvezheti annak kényelmét, burkolata stabilan állni fog.

fugazo2.jpgRégi álma, hogy egy medencét is építessen házához, amelyben feltöltődhet forró nyári napokon?

Ha azt szeretné, hogy medencéje hosszú évekig maradjon otthona méltó dísze, akkor fontos a helyes fugaválasztás.

Elege van a konyhában kifröccsenő ételek, forró kávé által hagyott fránya nyomokból, és azok fárasztó súrolásával?

Akár ilyen konyhai „balesetek” esetére is kiváló megoldás egy olyan fugázó használata a konyhapult körül, melyet sokkal egyszerűbb letisztítani a burkolat felületéről. Ez a termék a KERAPOXY CQ, amely ugyancsak széles színpalettával rendelkezik, több divatos színben is kapható.

Még egy tipp: Csillogó, színes és különleges fugát szeretne? Olyat, amelynek minden ismerőse csodájára jár?

torebka-mala-656.jpgA hatás tovább fokozható, ha csillámmal kevert fugázóanyagot használ mozaikburkolatához, a csillogó KERAPOXY DESIGN-nal meglepően izgalmas összképet alakíthat ki. A csillámmal „megbolondított” fuga (Kerapoxy Design + Mapeglitter) a ráeső fényben méltó dísze lesz burkolatának! A KERAPOXY DESIGN-hoz arany vagy ezüst MAPEGLITTER-t keverve még exkluzívabb, látványosabb hatást érhet el, akár üvegmozaik, akár kerámiaburkolat esetében.

Nézze meg a MAPEI fuga és szilikon színválasztékát! Kattintson ide.