Családi ház felújítása – mit, mivel és hogyan? - Beltéri festés

Lakószoba átfestése

Lakószobában a helyiség átfestéséhez keresek jól színezhető és a későbbiekben akár mosható festéket, és kisebb faljavításokhoz, sérült részek javításához „glettanyagot”.

festes.png

Miután a helyiséget kiürítették, és a festés előtt szükséges takarásokat, fóliázásokat elvégezték, a falfelület kisebb javításaihoz, kiegyenlítéséhez a PLANITOP 580 fehér mész-gipsz bázisú simítóanyagot ajánljuk. A termék nagyon szépen glettelhető, és száradást követően hófehér felületet ad, ami jól csiszolható. Fontos hogy a festéshez megfelelő minőségű hengert válasszunk. Nem érdemes olcsó, silány hengereket választani, mert sok bosszúságot okozhatnak a használatkor, valamint a festék felülete száradást követően is „ragacsos” lehet tőle.

A festéshez, különösen erősebb színek esetén, a DURSILITE mosható, magas minőségű beltéri, diszperziós festék a legjobb választás. A terméket a jó minőség elérése érdekében minden esetben érdemes két rétegben alkalmazni!

tulipdursilite.jpg

Ha gazdaságosabb megoldásra vágyik, és pasztellszínekben gondolkozik, akkor a COLORITE MATT vizes diszperziós, beltéri falfesték jelent megoldást. Mindkét termékre jellemző, hogy nagyon jó fedőképességgel rendelkeznek, és nagyon kiadósak, fehér szín esetén pedig évekig vakítóan fehérek maradnak, nem sárgulnak. festeklemosasa.jpg